Ексдиректор ЦРУ пояснив, чому припинився бунт Пригожина

«Здали нерви» (с)

На фото Євген Пригожин
На фото Євген Пригожин

Власник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин в суботу припинив свій бунт на росії, бо у нього «здали нерви», і повстання не викликало очікуваної підтримки. Про це повідомив ексдиректор ЦРУ Девід Петреус.

На фото  Девід Петреус
На фото Девід Петреус

Зрозуміло, що у Пригожина здали нерви. Він був близько за дві години їзди від околиць москви, де починали готувати оборонні позиції. Це повстання хоч і викликало оплески, не викликало такої підтримки, на яку він розраховував, – каже Девід Петреус.

Саме тому, на його думку, Пригожин пішов на угоду з владою і відмовився від подальших зусиль щодо бунту. Пригожин зберіг своє життя, однак втратив ПВК «Вагнер».

Йому слід бути дуже обережним біля відчинених вікон у новому місці в Білорусі, куди він збирається, – зауважив ексдиректор ЦРУ.

Між тим він додав, що влаштований на росії бунт зробить ще вразливішим президента країни володимира путіна:

Я думаю, що уряд похитнувся. Путін особисто похитнувся. Це робить його більш вразливим, ніж будь-коли за два десятиліття його правління рф. Хто зна, куди це може піти зараз.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень