Економіст РАЕС став призером проєкту «ДонорUA Awards 2020»

За роки донорства чоловік здав 24 літри крові

В контексті Всесвітнього Дня Донора проєкт «ДонорUA Awards 2020» Центру громадського здоров’я України провів серед найактивніших та найщедріших донорів крові в Україні першу онлайн-церемонію нагородження, заслуженим переможцем якої став економіст договірного управління Рівненської АЕС Роман Волчко.

Проєкт «ДонорUA» спрямований на координацію донорів крові та пропаганду безоплатного донорства в Україні, провів онлайн-церемонію нагородження премії «ДонорUA Awards 2020».

Серед 5 переможців у кожній з двох номінацій - Почесний донор та Заслужений донор, звання заслуженого донора UA отримав мешканець Вараша Роман Волчко, який працює економістом договірного управління Рівненської АЕС. Він 53 рази загалом жертвував свою цільну кров для тих, хто її потребує.

Роману 37 років, вперше він став донором у 1998 році, а вже від 2001 він є постійним донором.
Увесь цей час раз на два місяці Роман здає по 0,5 л крові, загалом на сьогодні він здав близько 24 л крові. У 2018 році Роман отримав посвідчення «Почесний донор».

Протягом тижня разом зі 125 донорами України Роман отримає сувеніри та нагороду від ДонорUA. Дуже приємно за нашого колегу, вітаємо Романа від усього колективу Рівненської АЕС.

За матеріалами РАЕС

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень