Ед Ширан + «Антитіла» = спільний трек і кліп

Пісня називається «2step»

Сьогодні, 2 травня, відомий британський співак Ед Ширан і український гурт «Антитіла» презентували спільний трек.

Пісня не зовсім нова. Йдеться про композицію «2Steps», кліп на яку Ед Ширан знімав торік у Києві. З «Антитілами» він записав нову версію.

Ось що про це розповідає Тарас Тополя:

Пропозиція від команди Еда записати спільну пісню - це ще один вияв підтримки від народу Великої Британії й безпрецедентний вчинок, який гарантовано створить потужний імпульс. «Антитіла» виконували свою роботу як військовослужбовці, нам було не просто створити і записати українську лірику й вокал у студії… В українському тексті до пісні Еда Ширана «2Step» я вирішив розказати власну історію того, як для моєї родини почалася війна. І це не лише моя історія, це історія мільйонів українців, сім’ї яких розлучили, а подекуди і назавжди, жахливі бомбардування й війна.

Усі гроші від монетизації відео на YouTube і гонорари підуть на благодійність до Music Saves UA - проєкту Всеукраїнської асоціації музичних подій. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень