Ізраїльські чудо-ліки «Alostra»: це вони врятували Трампа від COVID-19 і за два дні поставили його на ноги… (6 ФОТО)

Чи все ж, це були антитіла отримані з кров’ю донорів, які вже подолали коронавірус?

Пірс Морган (в центрі) та Дональд Трамп: колаж від Mail

«Конаюче президентство Дональда Трампа добігає кінця, розлітаючись на уламки наче величезна вогняна куля, яка несе безрозсудний хаос і загрозу знищення для всього живого, бо він (Трамп) панічно боїться почути як американський народ скаже йому : «ТЕБЕ ЗВІЛЬНЕНО!». А народ Америки це йому таки скаже – вже за чотири тижні», - ці слова відомого британського журналіста Пірса Моргана досить точно передають настрої великих мас людей, які з нетерпінням чекають поразки Трампа.

Іще раніше CNN із посиланням на звіт аналітиків Oxford Economics повідомляло, що Трамп із великою вірогідністю програє вибори саме через те, що він таки – заразився коронавірсом, про який діючий президент США був загалом невисокої думки і не вважав – загрозою.
 

Нині ж CNN публікує результати власних соцопитувань, згідно з якими Трамп програє Байдену цілих 16%.

Однак… Це опитування за період 01-04 жовтня. Тобто воно було проведено саме на тлі повідомлень, що Трамп та його дружина таки підхопили COVID-19.

Нині, ж 07 жовтня, Трамп уже практично два дні як у Білому Домі (після повернення з військового шпиталю) і стверджує, що почувається – пречудово та навіть дуже добре.

Одні люди не ймуть віри – як так? Як зміг він так швидко вилікуватися?

Інші підозрюють змову та обман.

Ще інші розповідають про чудо ліки, які допомогли Трампу за якісь два-три дні вщент здолати COVID.

Вважається, що головним методом лікування Трампа були – антитіла, що їх він отримував з кров’ю від донарів, які вже перехворіли КОВИДом раніше: виробили в собі необхідні антитіла і тепер наче як – передали їх Трампу.

 

У тілі Трампа ці антитіла швидко познаходили всі прояви вірусу Корони та швидко з ним (із коронавірусом) розправилися.

Інша версія говорить про чудодійні ліки з Ізраїлю, які ще не пройшли остаточного випробування, але здатні дуже швидко розправлятися з COVID-19.

ТУТ публікація про самі ці ліки на сайті Baltimor Jewish Life
 

ТУТ на сайті Elisa Journal – російською.

Подаємо далі цей текст мовою оригіналу:

Фото з публікації телеканалу N12

В Иерусалиме (Израиль) в больнице «Хадасса» (Эйн-Керем) пациенты после применения экспериментального лекарства «Alostra» побороли коронавирус (COVID-19).

Как сообщает сайт израильского телеканала N12, курс лечения основан на использовании человеческих клеток, взятых от доноров. В результате пациентов с коронавирусом выписали в абсолютно здоровом состоянии.

Известно, что лекарство было разработано на основе исследований главы отделения внутренней медицины и руководителя «красной зоны» «Хадассы» профессора Дрора Меврураха. Ранее этот препарат был успешно опробован на десяти пациентах с сепсисом. Испытание на больных проводилось с одобрения Министерства здравоохранения.

«Препарат предназначен для лечения широкого круга медицинских случаев, в которых наблюдается повышенная активность иммунной системы, что приводит к увеличению секреции белков клетками иммунной системы, называемых цитокинами, и вызывает цитокиновый шторм. Его действие осуществляется путем обработки клеток, взятых у здорового донора и индуцированных в лаборатории, таким образом, что они при введении в тело пациента сдерживают воспаление или цитокиновый шторм, который очень пагубен для больного», – пояснил ученый.

Отмечается, что 30 сентября из «Хадассы» был выписан последний из пяти вылеченных больных коронавирусом, находившихся в тяжелом состоянии (двое были при смерти), которые прошли новейшее лечение в рамках первого в мире клинического эксперимента.

Лікарня «Хадасса»

Від Редакції:

Звертаємо увагу читачів, що ізраїльські ліки описані як такі, що застосовуються у складних випадках, коли необхідно «пригасити» імунітет хворого, аби він не знищив самого себе у боротьбі з вірусом.

Натомість Трамп жодного дня не був аж надто важким хворим, то ж і згадані ліки з Ізраїлю, навряд чи могли бути помічними у його конкретному випадку.
 

Все ж версія з антитілами, що їх Трамп міг отримати із кров’ю донорів, виглядає більш правдоподібною. Хоча самі по собі успіхи ізраїльської медицини у боротьбі з COVID-19 не можуть не тішити.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень