Ед Ширан нарешті показав кліп, знятий у Києві

Співак в листопаді прилітав на кілька днів до української столиці

Британський музикант Ед Ширан випустив кліп, який торік восени знімав у Києві. Це відео на трек «2step», записаний з американським артистом Lil Baby. Зйомки проходили у спальних районах Києва та біля будівлі механіко-математичного корпусу КНУ ім. Тараса Шевченка.

На початку відео можна побачити текст, в якому співак описує свої враження від візиту в Україну:

Я зняв відео на «2step у Києві, в Україні, до того, як там почалися руйнівні акти насильства. Це був мій перший візит до країни, і я відчував неймовірну гостинність від кожного члена знімальної команди до простих людей, яких я зустрів під час відпочинку. Україна — горда і стійка країна і я вдячний за те, що мені пощастило зняти там мій кліп. Я продовжу підтримувати Україну і пожертвую всі свої авторські збори від переглядів відео на YouTube організації DEC для допомоги Україні.

Нагадаємо, раніше Ед Ширан влаштував доброчинний концерт у Бірмінгемі. Всі зібрані гроші передав на допомогу українцям.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Теги: Ед Ширан
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень