Джордж Мартін розказав, хто виживе у «Грі престолів»

З головних персонажів до фіналу доживуть дві жінки й троє чоловіків

Хоч і сам Джордж Мартін, і шоураннери «Гри престолів», здавалося, не роздумуючи вбивають навіть найбільш популярних персонажів, насправді у письменника вже давно готовий список «недоторканих», який може дати натяк на те, хто ж все-таки виживе у фіналі «Гри престолів».

Виданню «Tech Insider» вдалося роздобути лист, який Джордж Мартін адресував редакторам у далекому 1993 році, коли тільки приступав до створення «Пісні льоду та полум'я». У листі письменник пояснює, що планує запустити трилогію романів, і заодно розповідає, чим ця трилогія закінчиться.

За задумом Джорджа Р. Мартіна, в оригінальній «Пісні льоду та полум'я» є 5 ключових персонажів, які протримаються до кінця, перетворюючись з підлітків у дорослих людей і в процесі дорослішання змінюючи світ. У своєму листі письменник назвав цю трилогію «сагою про покоління», що розповідає історію життя цих п'ятьох героїв - трьох чоловіків і двох жінок.

За задумом Джорджа Мартіна, 5 ключових персонажів, які доживуть до самого кінця - це Тіріон Ланністер, Дейєнеріс Таргарієн і троє Старків: Ар'я, Бран і Джон Сноу.

Звісно, ніхто не гарантує, що шоураннери «Гри престолів» вирішать дотримуватися початкового плану письменника і дійсно залишать у живих всіх п'ятьох.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень