Дитина впала 5-метрової висоти закинутої будівлі: хлопчика госпіталізували (ФОТО/ВІДЕО)

Його стан медики оцінюють як тяжкий

З’явилися деталі щодо трагічної ситуації, про яку сайт Радіо Трек повідомляв учора. Повідомлення про падіння хлопчика на території закинутої будівлі на вулиці Соборній до поліції надійшло напередодні близько 18:10, повідомляє прес-служба правоохоронців.

Поліцейські встановили, що 9-річний рівнянин спочатку грався із двома однолітками у дворі будинку за місцем проживання, а вже близько 18:00 разом зі своїми товаришами 15-ти та 19-ти років пішов до одноповерхової закинутої будови, що поблизу водонапірної вежі.

Під час розваг на даху 9-річна дитина не помітила вентиляційний отвір та з власної необережності впала із висоти близько п’яти метрів. Старший із хлопців одразу покликав дорослих, які викликали «швидку».

Дитину госпіталізували до лікарні із діагнозом: кататравма, відкрита черепно-мозкова травма, перелом основи і склепіння черепа, забій головного мозку важкого ступеня, пневмоцефалія, забійна рана голови, множинні забої тіла і голови.

Хлопчик наразі перебуває у відділення інтенсивної терапії. Стан його медики оцінюють як тяжкий. Поліцейські за цим фактом проводять перевірку.

Як встановили правоохоронці, сім’я цілком благополучна і в поле зору поліцейських ніколи не потрапляла.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень