Міг виготовляти вибухівку на замовлення: подробиці трагедії у Смизі (ВІДЕО)

У «дідуся» загиблих дітей знайшли ще три саморобні бомби

Слідчі з’ясовують, чи не торгував 59-річний житель Смиги, з вини якого минулої суботи загинули діти, саморобною вибухівкою. Про це повідомив керівник відділу комунікації управління Нацполіції Рівненщини Антон Крук:

У ході обстеження прилеглої території, крім пристрою, на якому підірвалися діти, знайшли ще три аналогічні закладки. Тож, перевірятимемо інформацію, чи не міг пенсіонер робити вибухівку на замовлення для когось.

За даними поліції, підозрюваного вже чотири рази притягували до кримінальної відповідальності за незаконне поводження з боєприпасами. Тричі це був умовний термін, а востаннє він потрапив під амністію.

Чоловік, з вини якого загинули онуки його співмешканки – 13-ти і 11-річні брат із сестрою, співпрацює зі слідством, кажуть у поліції.

Йому оголосили підозру відразу за трьома статтями: вбивство двох осіб, незаконне поводження, а також виготовлення боєприпасів. Вже завтра суд обиратиме йому запобіжний захід.

Рідні про небезпечне захоплення знали, втім кажуть, що нічого не могли вдіяти:   

Він мільйон разів обіцяв, що більше не буде робити нічого вибухового.  А своє потихеньку робив, ніхто не знав. Тож не будеш коло нього сидіти, на роботу ж треба ходити, - розповіла дружина підозрюваного Галина Середюк.

Нагадаємо, з території обійстя вилучили понад 1 100 одиниць вибухівки. Її піротехніки вивозили кількома автомобілями. Бойові снаряди протягом кількох днів знешкоджували на спеціальному полігоні.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень