Директор РЕНОМЕ ЄВРОБУД Андрій Моніч: «Кожен об’єкт – це цінність для нас»

ЖК «Spectrum»

Житлові комплекси, де живуть у комфорті рівняни та фотографуються інста-блогери, інноваційний простір для бізнесу, нові атракції для дозвілля, націлені на прорив у туристичній привабливості міста – з кожним роком компанія РЕНОМЕ ЄВРОБУД реалізовує проєкти, які розбудовують та розкривають Рівне по-новому.

Про амбіції та будівництво в Рівному і далеко за його межами ми поспілкувалися з директором компанії РЕНОМЕ ЄВРОБУД Андрієм Монічем.

Андрій Моніч

Якщо коротко – чим запам’ятався для РЕНОМЕ ЄВРОБУД цей рік?

 

Цей рік для РЕНОМЕ ЄВРОБУД був роком нових викликів, відкриттів, розвитку та безупинної праці.

Ми завершили будівництво двох важливих для міста житлових комплексів «Spectrum» та «360», закінчуємо будівництво ЖК «Дубенський маєток». Цьогоріч взяли участь у двох міжнародних грантових проєктах за підтримки ЄС та Світового банку – це «Таємничі підземелля Рівного» – створення квест-кімнат та реконструкція лікарських амбулаторій в Березнівському, Костопільському районах.

ЖК "360"

Також почали будівництво унікального для України заводу по виробництву тваринних білків на Львівщині. І працюємо над створенням нових потужностей для наших партнерів – агрокорпорації «Крупець». Зараз триває модернізація об’єктів ПриватБанку на Волині. Усе розпочате плануємо завершити в наступному році. І, звичайно, основні роботи стартували по будівництву бізнес-центру нового покоління Space4.

Кожен об’єкт – це цінність для нас.

БЦ Space4

Які об’єкти є найбільш «хардовими», потребують чимало зусиль та ресурсів?

 

В будівництві немає лайтових чи хардових об’єктів. Кожен має створюватись «холодною» головою і з чітким інженерним розрахунком. Для нас, першочергово, вони мають бути надійними.

 

Що нового цьогоріч РЕНОМЕ ЄВРОБУД відкрив для себе – технології, партнерство, об’єкти?

 


2019 рік був для нас роком розширення меж географії – тепер ми працюємо в чотирьох областях України.

У портфелі наших замовників банки та аграрії, промисловість та держава, міжнародні фінансові інституції та інвестиційно-девелоперські компанії.

Кожна співпраця – це новий досвід, нові виклики, те, що не повторюється.

За вашими спостереженнями: як змінюється з часом архітектурне обличчя Рівного?

 

Архітектурне обличчя Рівного – модернізується. На перші місця виходить багатофункціональні житлові комплекси з унікальною архітектурою, зручним ландшафтним дизайном. Новий характер незабаром носитиме і середовище для бізнесу.

Але важливо у гонитві за осучасненням не втрачати нашу історичну спадщину, не випадати із контексту навколишнього середовища.

Чи покращується інфраструктура та якість локацій для публічного відпочинку?

 

Step by step. Зараз ми працюємо над будівництвом та реконструкцією дуже цікавого об’єкту для публічного простору – це проєкт «Таємничі підземелля Рівного». Наше місто отримає важливу візитівку європейського зразка: там, де віднайшли історичну спадщину, постануть дві атракційні квест-кімнати з мультимедійним інтерактивним оснащенням. Фундаменти древніх мурів накриють археологічним вікном з вмонтованою системою світлозвукового шоу.

Таким чином, рівняни та гості міста щовечора спостерігатимуть за древньою археологією, яка переливатиметься різними кольорами під звуки музики.

Нашим головним і спільним завданням є зберегти автентичність підземель і водночас додати їм сучасності та туристичної популярності.

Ви також лідируєте у промисловому будівництві області. Розкажіть про специфіку такої роботи, наскільки важливо розбудовувати цей сектор економіки, згідно з кращими стандартами?

Агрокорпорація "Крупець"


На сьогодні промисловість у Західній Україні поступово виходить зі стагнації. Збільшується частка транскордонних корпорацій, потреба в будівництві нових та реконструкції теперішніх виробничих потужностей. Прогресивнішу динаміку показує аграрний сектор економіки, тому вимоги у замовників до підрядників зростають.

Олійний завод, агрокорпорація "Крупець"

Аби повністю відповідати вищим стандартам, ми розпочали процес сертифікації по міжнародному стандарту якості ISO 9001, який плануємо отримати в першому кварталі 2020 року.

Які тенденції у будівництві зараз переважають – матеріали, енергоощадність, лаконічність?

 

На сьогодні дві основні тенденції – це енергоощадність та використання екологічних, безпечних матеріалів. Замовники починають розуміти, наскільки важливо правильно підібрати ресурс по цих показниках – це запорука надійності та якості на довгий час.

ЖК «Дубенський маєток»

Три слова, які б якнайкраще схарактеризували РЕНОМЕ ЄВРОБУД сьогодні?

 

Професійні, відповідальні, сучасні.

Розкажіть про плани на рік наступний.

 

Розширення географії, вчасне завершення розпочатих та старт нових, ще більш вимогливих проєктів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень