Двоє рибалок у Рівному провалилися під лід (ФОТО)

Рятувальна операція розпочалася зранку

Двоє рибалок у Рівному провалилися під лід.

Це сталося сьогодні зранку на Басівкутському озері у районі Нового двору. Допомагали їм вибиратися з води надзвичайники, рятувальну операцію розпочали близько 10 години.

Ще один чоловік був у потенційній небезпеці, стояв поблизу на тонкій кризі. 

Обласна рятувальна служба на водних об’єктах звертається до громадян із застереженням: у жодному разі не виходьте на лід, бо саме зараз - найнебезпечніша пора, говорить начальник обласної служби на водних об’єктах Анатолій Якимчук:

- Хоча лід десь близько 10 см, але він дуже крихкий, темного кольору і дуже небезпечний. Згідно із статистикою, якраз у цей період дуже багато людей гине на воді, особливо рибалки. Ми застерігаємо рибалок і, особливо, дітей, щоб батьки дивилися за дітьми і у жодному разі не пускали дітей на водойми.

На щастя, цього разу обійшлося без жертв.

Але три смертельних випадки цього року на Рівненщині уже реєстрували.

Перший трагічний випадок трапився 31 січня. Тоді на Рівненщині потонув рибалка з Луцька. Ще два смертельні випадки сталося минулими вихідними. У суботу чоловіка без ознак життя знайшли під шляхопроводом через річку Случ у Сарнах. А в неділю трагедія сталася у ставку села Копитків Здолбунівського району.

 [media=110512]

Слідкуй за нашими новинами у  Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: рибалка
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень