Двоє нетверезих українців у Польщі побили й пограбували свого сусіда-земляка

Тепер їм загрожує тюремний строк

Двоє 27-річних українців побили свого сусіда по кімнаті – 46-річного чоловіка, теж громадянина України. Це сталося у місті Равіч (Польща) під час домашньої вечірки з алкоголем. Побили потерпілого добряче – гамселили кулаками по всьому тілу і голові, зламали ребро і завдали черепно-мозкових травм, - повідомляє wielkopolskamagazyn.pl.

Після бійки усі троє лягли спати. Потерпілий не викликав ні поліцію, ні швидку – каже, що вперше опинися у такій ситуації за кордоном і розгубився, не знав, що робити. Намагався ігнорувати біль і заснути.

На ранок виявилося, що зник його телефон вартістю 1000 злотих і 1300 злотих готівки. Чоловік одразу запідозрив своїх сусідів, які того ж дня зникли, але до правоохоронних органів звернувся роботодавець усіх трьох українців.

Один із нападників поїхав потягом до Вроцлава, де його затримала поліція на залізничному вокзалі. Інший вирушив на інших кінець Польщі – до Любліна, де жив його брат, щоб звідти повернутися в Україну. Його поліція затримала на пункті перетину польсько-українського кордону Краківець-Корчова.

Затриманим пред’явлено обвинувачення у побитті і крадіжці. Їм загрожує до 5 років позбавлення волі.

Ангеліна Ралко

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень