Двох людей побили та пограбували біля нічних закладів

Це сталося сьогодні близько 4-ї години ранку

Під час засідання міськвиконкому начальник міськвідділу поліції Василь Зелінський повідомив, що близько 4-ї ранку випадки пограбування трапилися поблизу «Октанту» та «Орлану». Біля «Орлану», що на Відінській, постраждав приїжджий з Дубровицького району, в нього забрали телефон та гроші. Біля «Октанту» «дісталося» рівнянину. Очільник поліції нарікає, що зазвичай у подібних ситуація заклади відмовляються співпрацювати з правоохоронними органами та надавати відео з камер спостереження, до прикладу згадує ситуацію, як у «Орлані» в чеха викрали 2 тисячі євро:

 

 

- В мене питання до самих власників. Коли ми звертаємося до них з письмовим запитом про інформацію, яка є на відео, як правило, відмовляють. От в нас постраждав іноземець в «Орлані», чех, в ньоого там 2 тисячі євро забрали. Ми запитуємо інформацію, щоб вони надали де, за яким столиком і  з ким він спілкувався. Іде відмова, що це приватна зйомка,  «ми вам не надамо».

Нагадаємо, до наступного засідання міськвиконкому міський голова дав доручення Василю Зелінському підготувати інформацію щодо криміногенної ситуації у інших нічних закладах міста.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень