Агентки 007: Дві українки-красуні у Криму витончено ліквідували окупантів та ФСБшників

Вражаюча історія, яка тягне на сюжет голлівудського бойовика

Фото дівчат згенероване штучним інтелектом

У тимчасово окупованому Криму дві дівчини влаштували диверсію, яка тягне на сюжет голлівудського бойовика. Вони отруїли понад 40 російських військових, а ще потім вбили декілька працівників ФСБ.

Деталі цієї історії розповідає РБК-Україна з посиланням на дані Telegram-каналу «Кремлівська табакерка».

За даними джерел у ФСБ та поліції, дві дівчини отруїли російських військових у Сімферополі та Бахчисараї - усього 46 осіб. Дівчатам вдалося заховатися.

Через деякий час їх знайшли в одному з приватних будинків Ялти. Однак вони виказали спротив і затримати їх не вдалося.

— Диверсантки виявилися добре озброєними й (ми такого не очікували!) відмінно підготовлені. Плюс їх хтось міг попередити про наш візит.

 

Щойно спецназівці приїхали на затримання, по них відкрили вогонь. З пістолетів та автоматичної зброї. Ми встигли зробити лише кілька пострілів у відповідь.

 

Злочинці втекли з місця події автомобілем. Машину вони кинули на околиці Ялти. Де диверсантки зараз, ми не знаємо, - розповіли в ФСБ.

У результаті стрільби загинуло три працівники ФСБ. Є також непідтверджена інформація, що одна з дівчат поранена. Але обидві покинули місце перестрілки самостійно.

Військових, які знаходяться в Криму, попросили не брати їжу та напої у незнайомих людей, щоб когось знову не отруїли.

З'явилися також дані про дівчат. Нібито у ФСБ вже знають їхні прізвища й одна з них - донька чиновника. Обидві народилися в Криму, одна у Сімферополі, друга - в Саках, їм 22 та 25 років.

Одна з дівчат брала участь в конкурсах краси, але на якийсь рівень не вийшла та нагород не отримувала, друга - донька працівника міської адміністрації Сімферополя. Батька вже допитали, він ніякої цінної інформації поліції не надав.

— Антиросійськими чи проукраїнськими поглядами дівчата ніколи не відрізнялися, одна з них взагалі часто говорила, що не цікавиться політикою.

 

При цьому у ФСБ не сумніваються, що обидві отруйниці – диверсантки, яких «довго готували до виконання завдань».

 

Це припущення підтверджує і той факт, що відразу після передачі військовим отруєних алкоголю та їжі обидві злочинниці дуже оперативно та професійно втекли. Наразі вони «або в Україні, або десь ховаються, готуючи нові диверсії проти росії та російської армії», вважають джерела.

 

При цьому кількість загиблих від отруєння військових, на жаль, зросла. У лікарнях померли четверо постраждалих, наразі жертв цього злочину 28, - пишуть в Telegram-каналі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень