Два тижні спала сидячи, прив'язана до батареї: хто викрав доньку депутата облради? (ФОТО)

Викуп за Віту зловмисники вимагали сплатити біткоїнами на $470 тис.

19-річну Віту викрали на шляху до Києва і вимагали викуп майже півмільйона доларів. Співробітники Служби безпеки України вже затримали злочинців. Їм загрожує до 9 років за ґратами, а дівчина досі оговтується від пережитого.

Про подробиці жахливого викрадення дочки депутата з Полтави пише «Сегодня».

Так, наприкінці літа 19-річна Віта, вперше без супроводу батьків, вирушила до Києва на навчання, але до столиці не доїхала. На трасі її автомобіль підрізали, а студентку викрали.

Дівчина перебувала в неволі два тижні. Їй доводилося спати сидячи, прив'язаною до батареї. Тим часом її викрадачі вимагали в батьків викуп - 10 біткоїнів, тобто 470 тисяч доларів.

Мама дівчини Тетяна Кириченко розповіла, що після викрадення отримала анонімне sms-повідомлення.

Прийшла нам sms: якщо ви хочете повернути кохану людину, в дужках була В, то зайдіть в Telegram-канал...У листуванні з злочинцями вони давали нам зрозуміти, що вони стежили, вони все знають, – розповіла жінка.

Віта – студентка третього курсу інституту права. Її батько – депутат Полтавської обласної ради, у сім'ї сільськогосподарське підприємство. У родини були гроші від продажу нерухомості, але цього було недостатньо для озвученої суми викупу. Батьки одразу звернулися до поліції. За справу взялася СБУ. 

Організатора викрадення вдалося знайти.

Юрій Кулявець

Організатором викрадення дочки депутата полтавської облради Кириченка виявився, раніше судимий, 20-річний вбивця Юрій Кулявець.

Два роки тому у Києві Юрій Кулявець зарізав свою подругу — 18-річну Анастасію Чернявську. Зараз злочинець знаходиться в полтавському СІЗО.

 

Сидячи за товстими стінами він зміг організувати викрадення Віти Кириченко. Дочка депутата виявилася однокласницею вбитої Анастасії Чернявської.

Вбита у 2018 році Анастасія Чернявська

Кулявець в інтернеті знайшов спільника і пообіцяв йому 100 тис. доларів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень