Трагедія на дамбі: у Полтаві перекинувся човен, загинули працівники ОДА (ФОТО/ВІДЕО)

Усі чоловіки до 40 років

У Полтаві на річці Ворскла перекинувся човен із трьома людьми. Сьогодні зранку рятувальники знайшли тіло третього загиблого. Про це повідомили в ДСНС України в Полтавській області.

Інформацію про інцидент рятувальники отримали 11 квітня. До пошуків людей із човна відразу залучили фахівців рятувально-водолазної служби.

Уже о 17:00 знайшли та витягнули з води тіло одного загиблого, близько 18 години знайшли тіло ще одного чоловіка.

Вночі пошуки третього чоловіка, який також був у човні, призупинили. А вже вранці 12 квітня відновили пошуки. 

Вже об 11:40 з річки Ворскла на Вакуленцях водолази витягли тіло третього чоловіка, якого з двома іншими затягнуло під дамбу. 

За словами речника поліції Полтавщини Романа Грішина, слідчі встановили, що загиблим полтавцям було 32, 35 та 37 років. Щодо цієї події розпочали кримінальне провадження за статтею «Порушення чинних на транспорті правил, що убезпечують рух, якщо це спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки».

Згодом стало відомо, що загинули працівники Полтавської ОДА. Про це повідомив перший заступник голови ОДА Дмитро Лунін:

Сумна звістка нас спіткала вчора (11 квітня – ред.). На річці Ворскла загинули три особи. На жаль, серед них були двоє дійсних працівників ОДА, один колишній. Висловлюємо співчуття рідним та близьким.

У Полтавській ОДА повідомили, що двоє із загиблих працювали в управлінні інфраструктури та цифрової трансформації Полтавської обласної державної адміністрації. Третій був співробітником Департаменту інфраструктури та туризму ОДА.

Радіо ТРЕК у ТelegramViber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень