Дурять покупців: як перевірити порошок на підробку

Обман на кожному кроці

У домашніх умовах можна перевірити порошок на справжність за кілька хвилин. Достатньо знати лише кілька основних моментів. У цій статті ми допоможемо вам розібратися з питанням оригінальності пральних засобів.

Дивіться на етикетку

Перша відмінність підробки від хорошого порошку полягає в етикетці. Справжня етикетка характеризується чіткими, надійно нанесеними літерами, які не змащуються при терті. Виробники підроблених товарів часто економлять на якісних фарбах для друку етикеток, тому вони не завжди дотримуються цього стандарту.

Зверніть увагу на упаковку

Друга відмінність пов'язана з герметичністю упаковки. У разі підробленого порошку упаковка часто виявляється менш надійною, і частинки порошку можуть випадати при маніпуляціях з упаковкою.

Як перевірити порошок за допомогою зеленки?

Заповніть невеликий тазик водою, додайте в нього трохи порошку і пару крапель зеленки. Якщо вода залишається забарвленою, це може бути ознакою підробленого товару. Якщо з часом вода стає білою, то порошок, швидше за все, оригінальний, а не підробка.

Реакція на порошок

Також варто враховувати, що алергічні реакції або астматичні напади можуть бути ознакою неякісного прального порошку. Важливо пам'ятати, що навіть справжній пральний порошок може містити шкідливі компоненти, такі як фосфати.

Чим менше їх вміст в порошку, тим безпечніше він для використання. Тому завжди уважно вивчайте склад продукту перед його покупкою.

Джерело: glavred

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень