«Я та дура на блакитному «Сітроєні C3»: жінка одним постом завоювала любов та симпатію всього м. Рівне

Коменти рулять

Про Іванну Степанчук відомо тільки, що вона родом із Радивилова, живе в Рівному й тут їздить на Citroen C3 блакитного кольору.

Ще вона показала сьогодні:

Наскільки ми всі скучили за звичайними й живими людськими емоціями – без пафосу, злості та дурного самолюбування.

Іванна в групі Ровно. Твой Город /Рівне. Твоє місто написала таке:

Пост вибачення!!! Шановні водії!

 

Прошу вибачення за створений сьогодні, приблизно о 17:00, затор на перехресті вулиць О.Теліги-Дубенська.

 

Дура на Citroen C3 блакитного кольору-це я (знаю всі що стояли за мною мабуть і не такими словами називали).

 

Я починаючий водій і розумію, що сьогодні не лише спричинила незручності, а й порушила ПДР, створивши затор.

 

Я не була впевнена в виконанні маневру, тому так довго чекала і змусила чекати вас.

 

Прошу віднестися з розумінням, я не одна така, і не всі все одразу вміли.

 

Стараюсь підлаштовуватись під умови міста.

 

Чоловікові на бежевому Renault окреме вибачення, я обдумаю ваші слова і мабуть таки не сяду за руль.

 

P.S.

На водійське посвідчення я здала сама, та одне діло їздити з інструктором і зовсім інше самому.

 

Дякую всім, вибачайте ще раз.

Цей допис стрімко став хітом мережі, набираючи коменти та вподобайки.

Наведемо кілька характерних реакцій з боку рівнян:

Наталія Юрченко

Якщо Ви написали такий пост, то явно сильна людина!

Не здавайтесь, не у всіх зразу все виходило! Тільки наполегливість і велике бажання дадуть свої плоди))

Щиро бажаю Вам удачі))

 

Natalia Shylo

Ви хороша людина,якщо знайшли в собі сили вибачитися .Але краще взяти уроків водіння стільки скільки необхідно.Бо можете біди наробити,якщо не вмієте їздити,за яку вибачення немає.Є пусті дороги,в полі,в лісі,на хуторі якомусь,де Ви можете потренуватися.І то обережно.

 

Людмила Каленська

Буває всяке, не відмовляйтеся від водіння, з досвідом все налагодиться, я 20 років за кермом, а іноді думаю чоловіки колеги теж щось про мене кажуть!

 

Yuriy Rozhyn

Сміливість підкорюе гори. Не звертайте уваги на хамські поради, а тим більше не треба відмовлятися від мети навчитися гарно керувати авто. Порада. Встаньте вранці о 5 та покатайтесь містом.

 

Alex FreeMan

Автор допису, не беріть так близько до серця. Свого часу так їздили усі. Згадую ті моменти, коли сам обливася потом, боліли ноги і руки від напруження. Я пам'ятаю той момент коли пізнього вечора мав їхати автомобілем в ожеледцю, і дуже сильний туман пізнього вечора. Ох скільки мені раз тоді пікали інші водії, ох як калатолося сердце. Ви хоч думаєте про наслідки, думаєте чи не завдаєте ви проблем іншим учасникам руху. Краще такі новачки на дорогах як ви, чим дурачки, які плювали на всіх і у котрих крила повиростали. І від себе хочу добавити. Сідайте у свій Сітроен, зручно влаштуйтеся, і їздіть кожного дня. Можливо по одному маршруту, краще після 8 вечора, коли машин меньше. Потім змінюйте маршрут. Відпрацьовуйте кожного дня паралельну парковку, парковку задом. Пам'ятаю свого часу міг заїхати у любе місце, але був страх із паркуванням із виїздом. Звертаєте увагу як паркується більша частина водіїв у місті? Заїжають передом як небуть, а як виїжають, хай весь світ зачекає.

 

Юра Дудось

На все свій час, все у вас вийде. Після 22.00 і до 01.00 машин мало, обїдьте все місто. Вивчить світлофори, знаки, зебри де знаходяться. Машин останнім часом дуже багато і порушників, а є ще королі доріг яким все пофік (пішеходи, знаки, колір світлофора), а це все ускладнює умови для новочка.

 

Vadym Kulesha

Основне - вчіться і далі, їдьте, не соромтеся попросити перелаштуватися в смугу якщо десь не так стали. Завше пристебуйтесь. І З досвідом - не ставайте «куркою» за кермом - є дамочки що «бикують » будь здоров (складне перехрестя чи роз'їзд а «курка» телефон від вуха не відліпить)... Удачі Вам і будьте Людиною.

 

Людмила Онуфриева

Ерунда!вы же сделали выводы.Впервые я прочла извинения,это +.немного потренируетесь !но уже с другим инструктором,возможно даже не с одним Ходить вы тоже научились не сразу.Лично я очень жалею,что не получила права.Лень и чужие советы не должны нас останавливать на пути.Успехов!Любой успех это множество ошибок и сомнений и их преодоления.

 

Fedor Smalko

Вперше бачу щоб ось так відкрито і чесно вибачались за затор! Ви - велика молодець! Вражений Вашою чесністю та мужністю - далеко не кожен матиме досить сміливості й сили так поступити. А щодо водіння - сідайте за кермо знову і практикуйтесь! Тим більше ще й на права самі здали. А щодо страху і невпевненості - це нормально: всі ми колись були вперше самі за рулем і теж було страшно. Навпаки ви в будь-якім разі вчинили правильно не продовживши рух без впевненості в його правильності і безпеці - це в рази краще ніж зробити аварію і отримати вже реальні проблеми. Так що не здавайтесь! А я скидаю перед вами шляпу!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень