Поляк в’їхав цистерною в автобус з 30 українцями. Його судитимуть (ФОТО)

ДТП сталася у липні торік

Жахлива аварія, за яку відповість громадянин Польщі, трапилася 2 липня 2020 року біля міста Ченстохова у Польщі. Зіштовхнулися дві вантажівки і автобус з 30 українцями (28 пасажирів і двоє водіїв).

Про це повідомляє Радіо Трек з посиланням на Dziennik Zachodni.

Прокуратура встановила, що винуватцем аварії був водій одної з вантажівок – він на швидкості в’їхав у задню частину автобуса, який стояв у заторі. Автобус унаслідок зіткнення штовхнуло уперед – прямісінько в причіп вантажівки попереду, від чого та загорілася.

Найбільше постраждав водій автобуса – він отримав серйозні травми, які загрожували його життю. Решта людей теж отримали травми різного ступеня тяжкості, переважно забої та переломи.

Лише дивом ніхто не загинув. Фінансові втрати від цієї аварії оцінено в 1,2 мільйона злотих.

Винуватець аварії визнав свою провину, але намагався виправдатися неналежним станом авто, яким керував. Йому загрожує від 3 місяців до 5 років позбавлення волі за ненавмисне скоєння ДТП.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень