«Маршрутники скрегочуть зубами», - рівнянин про новий дуобус (ФОТО)

Придбаний за кошт міського бюджету у Білорусі за 7,5 мільйона гривень новенький дуобус їздить знову вулицями Рівного

Минулої п'ятниці дуобус зламався, проїздивши містом лише три дні. Ми писали про це у публікації У Рівному зламався новопридбаний дуобус (ФОТО)

Тепер дуобус продовжує курусувати вулицями Рівного і викликає заздрість у водіїв маршруток міста. Про це повідомляють городяни у соцмережі Фейсбук. Зокрема, Валик Ляхов пише:

Сьогодні пощасливилось вперше проїхати дуобусом. Їхав від вул. Енергетиків до центру. Як автобус, рухався трохи повільно, не знаю чому. На мототреці, коли перетворився у тролейбус, швидкість значно збільшилась :-) Цікаво було спостерігати за людьми, які на вулиці помічали рух цього диво, як для нашої провінції, транспортного засобу. Байдужим він певно не лишив жодної людини на вулиці, всі на нього задивлялись, а ті хто заходив були вражені просторістю, новизною, охайністю та просто толковістю виготовлення салону дуобусу.

За словами Валика Ляхова, сидіння у дуобусі хороші, місця ногам вистачає.

Валику Ляхову здавалося, що пасажири, коли сідали до дуобусу, навіть забували куди їдуть, їм просто кортіло проїхатись. Втім, у пасажира виникли застереженя:

Все це, звісно, добре, машина класна, сподіваюсь не ламатиметься ніколи. Та от тільки не для наших людей... Лиш би, вибачте, не зас..ли її швидко. Це буде випробовування не тільки для дуобуса нашими дорогами, але і для наших людей, чия культура чи її відсутність будуть помітні після декількох місяців роботи цієї машини.

Валик Ляхов висловив сподівання, що це буде перший дуобус у Рівному. Бо, пояснив, за такими машинами - майбутнє міських пасажирських перевезень. Наостанок він додав:

Коли на кладовищі підїхав дуобус і поруч маршрутка №49, та всі сідали саме в дуобус, а не в маршрутку, то скрегіт зубів маршрутника було чутно навіть у салоні дуобуса)))

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень