Думають лише про вигоду: Знаки Зодіаку, які одружуються заради грошей

Їх лише три

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Люди не завжди одружуються через велике кохання. Часто причиною шлюбу може бути звичайна фінансова вигода. Хто зі знаків Зодіаку одружується з розрахунку?

Терези

Вони хочуть жити у розкоші, тому часто бувають примхливими та розбірливими, особливо коли справа стосується одягу, їжі чи домашнього інтер'єру. Терези нерідко готові вступити у шлюб через гроші, щоб вести вишуканий спосіб життя.  

Тельці

Представники цього знаки Зодіаку схильні до марнотратства. Вони люблять красиві та дорогі речі, але не надто прагнуть напружуватися заради них. Тож часто Тельці розглядають шлюб як можливість жити тим життям, яке хочуть.

Скорпіони

Їх мотивують гроші, нерухомість, секрети та майно, що змушує йти до вівтаря та охороняти свою другу половинку від посягань інших. Вони також розглядають шлюб як спосіб підвищити свій соціальний статус.  

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень