У Дубні хочуть, аби «Верес» грав саме на їхньому стадіоні

І реконструюють споруду

В наступному році в Дубні планують продовжити масштабну реконструкцію стадіону «Спартак».  Нині в цієї споруди повністю реконструйована права трибуна. Проект реконструкції лівої – на стадії завершення, каже мер Дубна Василь Антонюк. Міський голова наголошує на важливості стадіону:

Стадіон «Спартак». Фактично його мало би і не бути. Але ми його реанімували. Тепер стадіон у місті має визначне значення. Вже виготовлена документація на капітальний ремонт повністю. Це буде республіканського рівня споруда.  Є ліва трибуна, де є душові. Ми приводимо до ладу все, фарбуємо лавки. Це буде сучасний стадіон європейського значення. Ми таки хочемо, аби «Верес» у нас грав, а не в Рівному чи Млинові.  

На реконструкцію правої трибуни місто витратило 1,5 мільйона гривень. В цьому році міська влада сподівається отримати проектно-кошторисну документацію для реконструкції лівої трибуни. А вже в наступному Дубно шукатиме гроші на проведення робіт. За словами міського голови, це будуть меценати чи кошти ДФРР. Повна вартість реконструкції стадіону «Спартак» обійдеться у понад 13 мільйонів гривень.

Наступних вихідних на його території  відбудеться рок-фестиваль «Тарас Бульба».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень