Дубенський медколедж визначив кращих випускників

Там від­бувся тра­ди­цій­ний фа­хо­вий кон­курс «Кра­щий за про­фе­сією»

У кон­кур­сі взя­ли участь 14 кра­щих сту­ден­тів ви­пус­кно­го кур­су спе­ціаль­нос­ті «Лі­ку­валь­на справа». За­хід про­хо­див у два ета­пи: І етап – тес­ту­вання у фор­мі ком­п’ютер­но­го кон­тролю для виз­на­чення рівня тео­ре­тич­ної під­го­тов­ки з клі­ніч­них дис­цип­лін. За ре­зуль­та­та­ми цього ета­пу 11 сту­ден­тів бу­ли до­пу­ще­ні до ІІ ета­пу, який по­ля­гав у ви­ко­на­нні прак­тич­них зав­дань за нап­рямка­ми «Фельд­шер ФАПу», «Фельд­шер швид­кої ме­дич­ної до­по­мо­ги».

Для об’єк­тив­ної оцін­ки учас­ни­ків кон­кур­су бу­ло ство­ре­но ква­лі­фі­ко­ва­не жу­рі, до скла­ду яко­го увійшли вик­ла­да­чі клі­ніч­них дис­цип­лін.

За під­сум­ка­ми зма­гань бу­ло виз­на­че­но пе­ре­мож­ців: І міс­це – Оле­на Луць, ІІ міс­це – Ма­рія Ревіцька, ІІІ міс­це – Лі­лія Ра­манас.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень