ДТП у Рівному: водій ВАЗівки збив дитину на пішохідному переході (ФОТО)

У дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилася о 15-тій годині учора, постраждала малолітня жителька села Понебель Рівненського району

34-річний рівнянин, керуючи автомобілем «ВАЗ 2104», рухаючись зі сторони села Обарів в напрямку обласного центру, на вулиці Млинівській поблизу Луцького кільця, здійснив наїзд на 11-річну дівчинку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

Внаслідок ДТП малолітня дитина отримала відкритий перелом обох кісток лівої гомілки зі зміщенням. Каретою швидкої медичної допомоги лікарі госпіталізували її до Рівненської обласної дитячої лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.Поліцейські з’ясували, що водій на момент скоєння ДТП був тверезим. Усі обставини ДТП встановлюватимуться у ході досудового розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень