Дружину Усика помітили з животиком: боксер стане батьком вчетверте? (ФОТОФАКТ)

Дружина Усика засвітилася у цікавому положенні на хрестинах дитини Дениса Берінчика

 

 

Володар титулу WBA, WBO, IBF у надважкій вазі Олександром Усиком незабаром стане батьком вчетверте. Промоутер Олександр Красюк підтвердив інформацію, що дружина боксера Катерина Усик вагітна.

Відповідаючи на запитання американських журналістів про те, як почувається український чемпіон, Красюк відповів, що з Усиком усе гаразд і він починає підготовку до поєдинку з Ф'юрі.

— Це найбільший двобій у його кар'єрі, у його житті, -  цитує промоутера ProBox TV.

Зазначимо, що за кілька тижнів до цього дружина Усика засвітилася на хрестинах дитини Дениса Берінчика. На відео, яке виклав у Instagram один із гостей, чітко видно животик 35-річної Катерини.

Нагадаємо, що Олександр і Катерина виховують сьогодні трьох дітей - доньку Єлизавету, а також двох синів - Кирила та Михайла. До слова, четверо дітей - це не мрія Усика. Адже він хоче п'ятьох!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень