Ведуча телемарафону влаштувала Gender party і дізналася, хто у неї народиться (ФОТО)

Вона бачила віщий сон

Ведуча каналу 1+1 Наталія Островська чекає дитину. Про цю новину вона вже давно поділилася з публікою, а от днями ще й дізналася, кого чекає.

Наталія Островська влаштувала Gender party у колі близьких і друзів. На вечірці майбутні батьки дізналися, що незабаром у них народиться донечка. Цю подію Наталія Островська прокоментувала так:

- Мій чоловік одразу, як дізнався про вагітність, сказав, що буде дівчинка. Вгадав.

 

Я чомусь думала, що хлопчик. Але мені наснився сон, в якому я побачила маленьку дівчинку. Тоді й зрозуміла, що, напевно, таки буде донечка. Я чітко пам'ятаю її обличчя, зачіску, як вона виглядає. Років 6 їй було, вона стояла зі мною.

 

 

Головне, щоб з дитиною все було добре, важливо, щоб здорова була, а все інше сенсу немає. Тож тепер з нетерпінням чекаємо на нашу маленьку дівчинку!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень