Федецький жорстко пройшовся по Ломі та розповів про відносини Ломаченка з кумом Усиком (ВІДЕО)

Колишній гравець футбольної збірної України не добирав слів

Колишній захисник збірної України Артем Федецький від душі пройшовся по зірці боксу Василю Ломаченку і розкритикував за проросійську позицію. Футболіст, який виступав за «Шахтар», «Дніпро» та «Карпати» також розповів, чому кум колишнього чемпіона у трьох вагових категоріях Олександр Усик не може вплинути на свого близького друга.

В інтерв'ю «Брутальному футболу» Федецький зізнався, що не розуміє, як можна вболівати за такого ватника, як Ломаченко. Тому футболісту все одно, засудили його чи ні в бою з абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі Девіном Хейні, якому уродженець Білгород-Дністровського програв одноголосним рішенням суддів.

— Це долбо**б. За нього просто неможливо вболівати. Ви бачите, яка там вата в голові? Я поїду і допомагатиму ортодоксальній церкві. Чи кому там?

 

Московський патріархат, він ходить до церкви і пече якісь плясочки. Вася, що ти, дебіл?, – відповів на запитання про Ломаченка Федецький.

— Кажуть, що Ломаченка засудили. Та мені по*уй на нього. Просто соромно, як у цієї людини ще є совість перев'язувати прапор України у себе на плечах, – зауважив колишній захисник.

Також Федецький розповів про стосунки Ломаченка зі своїм кумом, чемпіоном світу у надважкій вазі Усиком, який допомагає ЗСУ та жертвує мільйони на відновлення України та міст, зруйнованих окупантами.

—  Усик з Ломаченком не спілкується. Вася – ватник, він нікого не слухає. Та х** на такого кума. Що з такого кума, якщо він ватник?

 

Я подробиць не знаю. У тебе кум – ватник, як Ломаченко, але ти його любиш.

 

Яка твоя реакція? Що ти зробиш? Ти або його підтримуєш, або шлеш на х**. Третього варіанту немає, - упевнений Федецький.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень