Другий день підрахунку голосів - опрацьовано 11%

Виборчі комісії не надто поспішають з опрацюванням результатів місцевих виборів, ймовірно через те, що згідно з законом мають на це 10 днів

На цей час до обласної виборчої комісії надійшли протоколи лише з 7 округів із 64-х в області. А це – лише 11%. Першими підсумковий протокол здали Острожани. Отож, за результатами опрацьованих протоколів, до обласної ради проходить 6 політил, про четвірку лідерів розповідає голова обласної ТВК Наталія Загиней:

 

Партія "БПП "Солідарність" - 28,22%; ВО "Батьківщина" - 18,92%; Радикальна партія Олега Ляшка - 10% голосів; "Свобода" - 8,46%.

5 позицію розділяють Аграрна партія та Партія конкретних справ – вони отримали понад 6,5% голосів виборців. На межі проходження -  партія «Укроп».

Між тим, ситуацію, коли Рівненщина є однією з чотирьох областей, що не надала жодних офіційних даних у ЦВК, Наталія Загиней пояснила тим, що все в цьому процесі залежить від дільничних комісій. Зауважимо, що остаточні результати комісії мають оприлюднити до 4 листопада.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень