Друга хвиля війни почалася: російські солдати активно наступають на Донбас

Вони стягують додаткові сили

ЗСУ почали фіксувати ознаки початку наступальної операції російських військових на сході, у Слобожанському та Донецькому операційних районах на окремих напрямках війська РФ активізували наступальні та штурмові дії, повідомили в Генштабі.

Основні зусилля противника зосереджені на встановленні повного контролю над територією Донецької та Луганської областей та утриманні раніше захопленої території. Зокрема, у Генштабі повідомили таке:

- З метою посилення наступальних можливостей загарбники продовжують формувати додаткові підрозділи на території Ростовської області та у Криму.

 

Планується їх використання для підтримки бойових дій основних сил у другому ешелоні, охорони адміністративних будівель та важливих об’єктів інфраструктури на захоплених територіях.

 

За наявною інформацією, орієнтовний термін формування – до 24 квітня цього року.

На Донецькому і Таврійському напрямках угруповання окупаційних військ продовжує зосереджувати основні зусилля на захопленні населених пунктів Лиман, Кремінна, Попасна та Рубіжне, а також встановленні повного контролю над містом Маріуполь. Противник активізував наступальні дії на Сєверодонецькому, Попаснянському, Курахівському та Запорізькому напрямках.

Для нарощування зусиль противник продовжує зосередження додаткових танкових та артилерійських підрозділів. Тривають бої за Маріуполь. Ворог проводить штурмові дії в районі морського порту.

Віримо у Збройні Сили України!

 

Разом переможемо! Слава Україні!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень