Священники Києво-Печерської лаври змінили свою позицію і хочуть у ПЦУ, - Епіфаній

Щоправда, ще не всі хочуть відректися московії. Мало смертей?

Майже половина ченців у Києво-Печерській лаврі хочуть перейти до Православної церкви України. Про це повідомив предстоятель ПЦУ Епіфанія для lb.ua.

- Згідно з нашою інформацією, в Києво-Печерській лаврі кількість ченців, які піднімають питання перед своїм керівництвом про прийняття будь-якого рішення, вже наближається до половини, – зазначив він.

Епіфаній зауважив, що як тільки буде абсолютна більшість голосів, то вони зможуть прийняти рішення приєднатися до ПЦУ, і оскільки майно лаври належить державі, то держава просто переукладе договір або яким-небудь іншим чином вирішить питання.

Нагадаємо, 9 березня Попи Києво-Печерської Лаври не вважають Росію агресором, а їхні прихвосні побили журналістів (ВІДЕО)

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень