Друг DZIDZIO отримав важке поранення на Яворівському полігоні (ФОТО)

Військового вразили три осколки під час ракетного удару

Через ракетний обстріл Яворівського полігону 13 березня було важко поранено близького товариша співака DZIDZIO. Травми отримав військовий Роман Кулик.

Роман Кулик

У чоловіка – три осколки, два з яких лікарі витягнули вчора, а третій – сьогодні. Про це співак повідомив у Instagram.

- У результаті ракетного удару росії по Яворівському полігоні тяжкі поранення отримав мій друг, з яким я працюю вже більше 15 років, Роман Кулик.

 

Роман пішов служити, як тільки почалася війна. Він завжди для мене був і є тим, хто любить працювати, вміє і знає, як все правильно зробити, організувати…

 

Вчора лікарі не відходили від Романа в реанімації, дістали два осколки з легені та печінки, сьогодні третій осколок треба дістати.

 

Ромчик, я знаю ти сильний духом, непереможний, з молитвою дружини Наталі, двох синів і всіх нас, – ти одужаєш, – написав Дзідзьо.

Нагадаємо, окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. За попередніми даними, там загинуло 35 військових, ще близько півтори сотні отримали травми.

Через ракетні удари загинув полковник Олег Ящишин та офіцер Кирило Вишиваний, старший брат Василя Вишиваного, який 10 днів тому поліг у боях з окупантом на сході України. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень