«ДроваЄ»: В Україні запрацював інтернет-магазин для продажу альтернативного виду палива

Як зробити замовлення

Інтернет-магазин «ДроваЄ» запрацював  в Україні. Тепер громадяни можуть, не виходячи з дому, ознайомитися з асортиментом, який пропонують лісгоспи, та зробити замовлення.

Це додатковий майданчик, через який ви зможете ознайомитися з асортиментом, який пропонують лісгоспи, цінами на продукцію, знайти найближче до себе підприємство, а також придбати дрова онлайн, – пояснив заступник Голови з питань цифрового розвитку Віктор Смаль.

Як оформити замовлення в інтернет-магазині «ДроваЄ»:

Увійдіть до системи за допомогою ID.GOV.UA. При вході ви зможете авторизуватися через банк, яким користуєтеся. Це потрібно для ідентифікації.

Оберіть постачальника, тип дров та інші параметри. Спочатку вкажіть зручне для себе місце розташування. Далі система запропонує найближчих до вас постачальників дров.

Коли ви обрали лісгосп, оберіть із запропонованого переліку тип дров та кількість. За 1 рік кожен громадянин має можливість замовити 15 м³ дров.

Дочекайтеся підтвердження вашого замовлення від постачальника та оплатіть. Якщо виникне необхідність уточнити деталі, постачальник зв’яжеться з вами.

Потім вам стане доступна функція онлайн-оплати замовлення в особистому кабінеті.

Важливо щодо доставлення: не всі лісгоспи мають таку можливість і пропонують цю функцію.

Під час отримання дров ви маєте пред’явити документи, які посвідчують особу та РНОКПП особи, яка оформлювала замовлення. До слова, ажіотаж на ринку дров зберігається, тому українців просять поставитися із розумінням до часу очікування.

Нагадаємо, що дрова також можна придбати напряму в лісгоспі чи лісництві. Мобільні телефони відповідальних осіб опубліковані на сайтах та Facebook-сторінках обласних лісогосподарських управлінь та державних лісогосподарських підприємств.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень