Яскравий салат з буряка і фети – «Тиха розкіш»: неймовірне поєднання 4 інгредієнтів
Приготуйте на свято
До свят завжди хочеться приготувати щось смачненьке і оригінальне. Таким є салат з буряка, який зовсім не дорогий. Головне зробити смачну заправку – вийде неперевершено і корисно.
Інгредієнти:
- Буряк – 2 шт
- Мандарини – 2 шт
- Горіх грецький – 50 г
- Фета – 70-100 г
- Оливкова олія – 3 ст. л.
- Соєвий соус – 1 ч. л.
- Сіль – на смак
- Цукор – 0,5 ч.л.
- Мед – 1 ч. л.
- Французька гірчиця – 0,5 ч. л.
- Спеції
Буряк зварити або запекти, очистити і нарізати кубиком.
Горіхи підсмажити і дрібно порубати ножем, але не блендером.
Мандарини очистити і нарізати часточки довільно.
Готуємо соус. Рідкий мед змішуємо з олією, соєвим соусом, гірчицею, орегано чи італійськими травмами, сіль і цукром.
Змішуємо буряк, мандарини, горіхи з соусом і викладаємо на тарілку.
Фету нарізати кубиком і викласти на салат.
Смачного!
Радіо Трек: НОВИНИ