Дослідник опитав понад 100 людей про самотність й дав несподівану пораду

Вона здивує кожного

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Викладач Університету Бата в Британії Сем Карр, який вивчає самотність, дав одну просту пораду, як із нею справлятися.

Думаю, тільки нещодавно я усвідомив, що самотність – це велика частина всіх людських страждань. Це свого роду спільний знаменник, – пояснив Сем Карр.

Дослідник опитав понад 100 людей про це почуття, щоб краще зрозуміти, що для них означає самотність. За його словами, хоча багато людей розглядають самотність як «свого роду небажану патологію, від якої нам потрібно вилікуватися і позбутися», він розглядає її зовсім не так:

Насправді я розглядаю це як неминучу частину життя. Бути живим – означає бути самотнім. Самотність приходитиме і йтиме, досить часто на власний розсуд, протягом людського життя, абсолютно незалежно від наших спроб втекти від неї.

Зі слів дослідника, самотність – це цілком природне почуття, якого не слід уникати. Коли людина самотня – їй варто про це поговорити. Важливо визнати й прийняти самотність та розповісти про неї іншим.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень