Засипану тирсою дорогу помітили у Рівному і викликали поліцію (ФОТО)

Виявилося, що деревна стружка прилетіла з сусіднього підприємства

Фото - управління патрульної поліції Рівненщини

Інцидент стався сьогодні вранці на вул. Старицького.

Близько 10-ї ранку до поліції зателефонувала жінка, яка повідомила, що невідомі особи викинули тирсу на дорогу. Це сталося поблизу кафе «Підкова», розповіла Радіо Трек речниця обласного управління патрульної поліції Оксана Юрченко:

Ця тирса валялася на проїжджій частині від будинку №17 до №21 на вул. Старицького. Близько 20 метрів дорожнього полотна було забруднене деревною стружкою.

 

Обстеживши прилеглу територію, патрульні встановили, що сильний вітер розніс деревну стружку з підприємства, де вона зберігалася на відкритій території - без жодного накриття.

Територія підприємства. Фото - УПП

Найімовірніше, йдеться про приватне підприємство «Деліс», яке займається вантажними автоперевезеннями.  

Фото - управління патрульної поліції Рівненщини

Поспілкуватися з керівником підприємства поліції поки що не вдалося. Патрульним охоронець повідомив, що керівник зараз перебуває за межами міста.

У заявниці відібрали заяву та пояснення, склали  акт обстеження вулично-шляхової мережі та передали його до відділу безпеки дорожнього руху, який і розбиратиметься у ситуації й прийматиме відповідне рішення.

 

Були ознаки адмінправопорушення, а саме - забруднення дорожнього полотна (ч.1 ст. 139 КУпАП – ред.). Але треба безпосередньо встановити відповідальну особу та опитати її, адже такий протокол складається у присутності особи, що вчинила правопорушення, - пояснила нам речниця патрульних.

ч.1 ст. 139 КУпАП

Тож завтра правоохоронці мають поспілкуватися з керівником підприємства для з’ясування усіх обставин інциденту та притягнення винних до відповідальності.

[media=185485][media=185483]

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень