Посадовця, який сам у себе купував товари, покарали лише штрафом

На Рівненщині чиновника-корупціонера покарали адмінштрафом у 3400 гривень.

Встановлено, що посадовець уклав в 2015 році низку господарських договорів про купівлю товарів, виконання робіт та послуг, у яких іншою стороною виступила комерційна структура приватної сфери, засновниками якої є сам чиновник та його родич.

«Виявлено факт порушення керівником одного із комунальних підприємств вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів... Керівник підприємства не вжив передбачених Законом України «Про запобігання корупції» заходів щодо повідомлення органу місцевого самоврядування (який є засновником КП) про наявність реального конфлікту інтересів.», – зазначено в повідомленні Здолбунівської місцевої прокуратури.

Суд посадовця визнав винним у вчиненні адміністративного правопорушення та піддав адміністративному стягненню у вигляді штрафу в сумі 3400 гривень.

  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень