Дорогу розширять і «вклинять» Північний обхід. На якому етапі ремонт дороги на Луцьк (ФОТО)

Відремонтовану ділянку мають здати в експлуатацію до Дня Незалежності

Серед ключових об’єктів, які ремонтують на Рівненщині, автошлях Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне. На 6-кілометровій ділянці (км 150-156) активно працює підрядник – черкаська фірма.

На відтинку від луцького до карпилівського кільця працює понад сотню шляховиків та десятки одиниць дорожньо-будівельної техніки, повідомив речник Служби автодоріг краю Дмитро Леонтіюк: 

 - Наразі завершується влаштування другого шару асфальтобетону, а до 1 липня плануємо завершити влаштування фінішного шару асфальтобетону з ЩМА по правому проїзду.

 

Після чого розпочнемо роботи з влаштування верхнього шару ЩМА по лівому проїзду. Після завершення ремонту проїзної частини також зроблять тротуари, встановлять освітлення, дорожні знаки та буде нанесена дорожня розмітка.

 

Між селами Карпилівка та Городок на автодорозі Н-22 проїзна частина буде розширена з 9 до 13-16 метрів. Відремонтована дорога буде з’єднуватись з Північною об’їзною в районі азотівського кільця.

Після завершення ремонту проїзної частини також зроблять тротуари, встановлять освітлення, дорожні знаки та нанесуть дорожню розмітку.

Об’єкт планують здати в експлуатацію до Дня Незалежності.

Загальна вартість робіт - майже 465 млн грн, які передбачили з держбюджету.

До речі, на нову дорогу в районі азотівського кільця виїжджатиме транспорт з Північної об’їзної, яку активно зводять неподалік.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень