Жахливий стан дороги до рівненської вузькоколійки прокоментували в облдержадміністрації

Пообіцяли дорогу відремонтувати

На жахливу якість дороги, відсутність на ній та на зупинках громадського транспорту вказівників з назвами населених пунктів поскаржився у соцмережі Фейсбук мешканець Луцька Павло Паксіватов, який проїхався дорогою від Володимирця до Антонівки. Сайт Радіо Трек писав про це у публікації Як перелякати назавжди туриста: дорога до рівненської вузькоколійки

На думку Павла Паксіватова, такий стан доріг може назавжди відлякати від Рівненщини туристів, в тому числі й іноземців, які приїжджають побачити вузькоколійку.  

Речник Рівненської облдержадміністрації Сергій Мініч запевнив, що владі відомо про жахливий стан доріг на цьому напрямку і що вже цього року їх відремонтують.

Говорить Сергій Мініч:

На сьогоднішні на ці дороги вже замовлена проектно-кошторисна документація. Ми її чекаємо: з дня на день вона буде завершена. Після того буде оголошено тендер. І ці дороги будуть відремонтовані.

 

Ми знаємо про те, що на Рівненщині є розбиті дороги і жахливі. І нещодавно була презентація планів на 2017 рік, де чітко зазначалось, що у Володимирецькому районі, зокрема, в напрямку села Степангород, будуть ремонтувати ці дороги.

 

Тобто влада знає про проблему і працює в цьому напрямку.

За словами Сергія Мініча, також буде відремонтована цього року дорога Рівне-Сарни. На 3,7 мільйона гривень для ремонту частини цієї дороги вже оголошений тендер. Окрім цього, від так званого митного експерименту надійшло 88,9 мільйона гривень. І, відповідно, на решту проміжку дороги Рівне-Сарни так само замовлена проектно-кошторисна документація.

Сергій Мініч каже, що загалом цього року на ремонт доріг Рівненщини обласна влада планує витратити, напевно, рекордну за останні роки суму - близько півмільярда гривень. Проектом передбачено не лише здійснити поточний ремонт доріг, але й за рахунок коштів так званого ямкового ремонту ремонтувати у міру можливостей зупинки громадського транспорту і ставити вказівники з назвами населених пунктів.

Зрозуміло, що десь це буде лягати на плечі місцевих бюджетів. Маються на увазі ті самі вказівники, як приміром у Володимирці. Десь це буде за рахунок обласного бюджету, десь за рахунок автодору. Але те, що ці вказівники там, де ремонтуватимуть дороги, будуть встановлювати, -  точно, - пообіцяв Сергій Мініч. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень