Як перелякати назавжди туриста: дорога до рівненської вузькоколійки (ФОТО)

Поки влада Рівненщини бадьоро звітує про зроблене для розвитку туризму, мешканець сусіднього Луцька показав наочно її «турботу»

Вихідець з Костополя, а нині мешканець Луцька Павло Паксіватов проїхався на власному авто до рівненської вузькоколійки і був неабияк вражений побаченим:

Я не думав, що таке страхіття десь є в Україні. Ми кажемо, що дорога Рівне- Сарни - погана. А тут на відрізку Володимирець-Антонівка - Степангород взагалі нема дороги. Питаю людей в Антонівці, як вони так живуть. Відповідають: "Та нормально, щось там, буває, ремонтують". Розповідають, що британці вчора приїжджали сюди на вузькоколійку, сьогодні - німці. Питаю: "Може, вони на ці дороги їдуть подивитися, бо такого страхіття не бачили?" Відповідають: "Та ні. Вони на вузькоколійку сідають і їдуть".

Павло Паксіватов виклав у соцмережу фото доріг в місцях, які відвідують в тому числі й іноземні туристи. 

Це біля магазину в селі Антонівка такі ямиська.

Звернув увагу мешканець Луцька і на те, що у Володимирецькому районі нема знаків з назвами населених пунктів.

У Володимирець в'їжджаєш - це ж районний центр, а знака з назвою нема. Питаю у місцевих маешканців, чому так. Відповідають: "Та тут їздять на квадроциклах з автоматами, каву п'ють на заправці. Тут постав знак, то його вкрадуть".

Така ж ситуація у селах Зелене та Степангород Володимирецького району.

Приміром, так виглядає в'їзний знак до села Зелене:

А така у селі Зелене дорога:

Окрім цього, назв сіл нема вказано ніде і на зупинках, які теж доволі страшно виглядають.

[media=86176] 

Павло Паксіватов, щоб вирішити проблему, пропонує:

Треба взяти в автобус депутатів обласних з журналістами, телекамерами. Провезти їх від Володимирця до Степангорода. Там взагалі нема дороги: яма на ямі, як після артобстрілу, як у Цхенвалі чи Авдіївці. І тут потрібно провести з ними нараду. Вони тоді зрозуміють, що те, що вони досі робили, це зовсім не те, що потрібно було робити.  

Про те, як прокоментувала проблему обласна влада - читайте тут.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень