Допомогти придбати бус для формування «УНСО-ЗАХІД» просять у м. Рівне (ВІДЕО)

Вживаний буc знаходиться у Польщі

Сергій Пандрак – відомий в Рівному УНСОвець, який втратив ногу на полі бою в зоні АТО, але не перестав займатися ні спортом, ні бізнесом, ні Українською Справою.

Сьогодні, як можна зрозуміти з ФБ-сторінки цього непересічного й активного чоловіка, він опікується молоддю, добровольцями та ДФТГ «КИЇВСЬКА РУСЬ – УНСО-ЗАХІД».

Цьому добровольчому формуванню – для забезпечення ротації та проведення регулярних вишколів зі стрільби та тактики ведення бойових дій – потрібно два вживані буси.

 

Один вже придбали. Потрібен ще один. Їх приведуть до ладу і почнуть використовувати на благо України та у боротьбі з Ворогом.

 

Картка ПриватБанку: 4731 2196 4547 7484 (грн) 

Бійці формування «КИЇВСЬКА РУСЬ – УНСО-ЗАХІД»

Сам Пандрак, звертаючись до людей на свої ФБ-сторінці, пише:

××× ДРУЗі, РіДНі та БЛИЗЬКі, для ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗЛАГОДЖЕНОЇ РОБОТИ, в т.ч. і проведення РОТАЦіЙ ДОБРОВОЛЬЧОГО ФОРМУВАННЯ «КИЇВСЬКА РУСЬ – УНСО-ЗАХІД» та ПРОВЕДЕННЯ ВИШКОЛіВ зі СТРІЛЬБАМИ МОЛОДі-ЮНАКіВ і ЮНОК, нам дуже ПОТРіБНО ПРИДБАТИ ще один 18-и містний бус-мерседес (знаходиться у Польщі).

Фото торішнє: Пандрак на Говерлі. Зайшов сам

Що планується зробити з бусом?

Доставити його в Рівне, зробити ремонт (необхідні: запчастини, зварювальні роботи, шпаклювання, фарбування ззовні і всередині в салоні,...) та провести ТО-1 цих ДВОХ бусів (один уже на базі у Рівному ремонтується і приводиться у порядок).

Ліворуч - вишкіл, праворуч - бус: ще один такий потрібен бійцям добровольчого формування

Ключове прохання:

- Тому ОСОБИСТО ПРОШУ ВАС ДОПОМОГТИ фінансово!

Картки ПриватБанку:

4731 2196 4547 7484 (грн.)

та 4731 2196 1249 1609 (євро.)

 

Честь!

 

**З ПОВАГОЮ - С.«СИВИЙ»(Пандрак), нач.штаба добробату. ***

ПРОШУ ПОШИРИТИ моє ПРОХАННЯ, серед СВОЇХ ДРУЗІВ, РІДНИХ, БЛИЗЬКИХ, СУСІДІВ, ОДНОКЛАСНИКІВ, ОДНОКУРСНИКІВ...! ЩИРО ДЯКУЮ! СЛАВА УКРАЇНі! ××××

На одному з відео, які супроводжують це звернення, показано момент стрілецького та тактичного вишколу.

Сергій Пандрак тут здійснює постріли над головами бійців, які відпрацьовують певну тактичну схему, аби максимально наблизити умови до реальних бойових

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень