Внук ексзаступника голови Рівненської ОДА став переможцем. Завдяки булінгу

Серед 40 конкурентів

На передньому плані - Андрій Богатирчук

Внук ексзаступника голови Рівненської облдержадміністрації Світлани Богатирчук-Кривко - Андрій Богатирчук отримав перемогу у конкурсі творчих робіт серед старшокласників, який проводила кафедра політичних наук Рівненського державного гуманітарного університету. 

Тема конкурсу була «Твоє майбутнє – стале майбутнє України». І в ньому також брали участь вихованці Рівненської Малої академії наук.

Вихованець гуртка «Соціологія» МАНу, десятикласник обласного ліцею Андрій Богатирчук здобув перемогу у номінації 

«Діти як жертви булінгу та шляхи подолання їх дискримінації».

Тож його народили почесною грамотою, а керівника його конкурсного проєкту Юлію Шокало - подячним листом. 

Андрій Богатирчук

Юлія Шокало розповіла Радіо Трек: 

Андрій торік у МАНі захищав науково-дослідну роботу по булінгу. А там одна з номінацій була "Булінг і шляхи боротьби з цією проблемою". І в нього була розроблена і анкета, і соціологічне дослідження. Він опитав близько 100 учнів в обласному ліцеї.

 

Тільки ми вже в оце дослідження, що відправляли на конкурс, не давали ті діаграми - результати відсоткові. А так - це його власні розробки, наукові рекомендації, як подолати цю проблему. Вони реальні для втілення життя. Там є поради батькам дітей, яких булінгують у школі, приміром, щодо того, як розпізнати, чи цькують дитину.   

Юлія Шокало запевнила, що впливова бабуся внуку у підготовці роботи на конкурс не допомагала. І додала, що вона зі Світланою Богатирчук-Кривко не знайома, а знає її лише по Фейсбуку та матеріалах у ЗМІ. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень