Домушники-гастролери «напрацювали» на Рівненщині на 6 років (ФОТО)

За гратами

11 квітня у різних районах області сталося три крадіжки. До двох із них причетні зловмисники зі столиці та Полтавської області.

Так, із будинку 48-річного дубенчанина невідомий викрав 100 доларів США, стільки ж польських злотих та угорських форинтів, а також чотири найменування золотих виробів загальною вагою понад 15 грамів. 

 

А з помешкання 48-річної жительки села Маслянка Млинівського району невідомий, пошкодивши вікно, викрав тисячу гривень. 

Правоохоронці встановили, що до злочину причетні 32-річний киянин та 25-річний житель Полтавської області. Гастролерів затримали в одному з готелів Кременеця. У них вилучили частину крадених коштів та золото. 

Того ж дня до поліції звернулася 48-річна рівнянка. Вона повідомила, що невідомі у селі Нова Українка обікрали її дачний будинок. Вже за кілька годин у селі Великий Житин правоохоронці зупинили автомобіль Fiat.

У салоні фургона поліцейські виявили все крадене майно: мікрохвильову піч, рибальські снасті, електричний обігрівач, газонокосарку, бензопилу, автомобільний холодильник, музичні колонки.

Зловмисником виявився 31-річний раніше судимий житель Рівного, родом із Вараша.

Між тим, поліцейські також перевіряють причетність до вчинення злочину водія авто.

Усіх трьох зловмисників затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Їм повідомили про підозру у вчиненні крадіжок з проникненням. Зараз поліцейські перевіряють їх на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Рівненщини та інших областей.

Санкція інкримінованої підозрюваним статті передбачає покарання у виді позбавлення волі до шести років. Слідчі дії тривають.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень