Домашній плавлений сир «а-ля Янтар»: як легко зробити ідеальну намазку на бутерброди
До того ж з натуральних продуктів
Бутерброди з сиром – найпопулярніша закуска на застіллях. На жаль, часто недобросовісні виробники додають у крем-сири багато шкідливих добавок. Аби з’їсти корисний продукт, можна приготувати плавлений сир самостійно і він буде схожий на «Янтар».
Інгредієнти:
- 500 г - кисломолочного сиру – 5 або 9%
- 100 г - вершкового масла
- 1 - яйце
- 1 ч. л. - солі
- 1 ч. л. - соди
- суміш трав прованська
- в’ялені томати – за бажанням
У мисці треба об‘єднати усі інгредієнти, подрібнити блендером. Важливо, щоб вершкове масло було кімнатної температури.
Поставте масу на водяну баню, постійно помішуючи варити 10-15 хвилин.
Якщо бачите, що крупинки ще лишились – перебити занурювальним блендером ще раз.
Додайте спеції на смак і поставте суміш для стабілізації у холодильник на кілька годин. Потім смакуйте сир із хрустким підсмаженим хлібом.
Джерело: food.obozrevatel
Радіо Трек: НОВИНИ