Доля підкаже, що потрібно зробити для досягнення мети: гороскоп на 7 квітня

А також дещо про шанувальників

ОВНИ

Завищена самооцінка може зіграти з вами злий жарт, тому пильнуйте. А також уникайте інтриг й двічі подумайте, перш ніж ухвалювати рішення. 

ТЕЛЬЦІ

Шанувальників вам зараз не бракуватиме, але ви, остерігаючись нових розчарувань, будете уникати їх. Зорі також радять не квапитися з вибором.

БЛИЗНЯТА

Вам буде важко організувати свій день через додаткове навантаження на роботі. Брак часу та метушня можуть призвести й до конфліктів.

РАКИ

Цього дня доля підкаже вам, що потрібно зробити для досягнення мети. Ба більше, ви зумієте використати свій шанс.

ЛЕВИ

Ви будете зосереджені на проблемах моралі. Намагайтеся не виховувати оточуючих, інакше про добрі стосунки доведеться забути.

ДІВИ

День підходить для планування. Намагайтеся візуалізувати кожну деталь та не соромтеся просити поради, щоб швидше усе реалізувати.

ТЕРЕЗИ

Ви візьмете на себе відповідальність та зможете неухильно виконати всі свої зобов'язання. Але не варто жертвувати своїм добробутом та здоров'ям заради того, щоб комусь втерти носа.

СКОРПІОНИ

Ви будете сповнені рішучості випробувати долю й добитися бажаного, яких би зусиль це не коштувало. Не варто так старатися, бо ризикуєте звести все до практичного інтересу та знецінити свою ідею.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете самі створюєте собі проблеми. Причому, на порожньому місці. Спробуйте зайнятися справами, щоб не було часу на непотрібні думки.

КОЗОРОГИ

Можливі серйозні непорозуміння з коханими, які, завдяки вашому такту, вам вдасться швидко владнати. Однак, згодом варто відверто поговорити, аби подібне не повторювалося, адже сварки виснажують вас обох.

ВОДОЛІЇ

Ви спробуєте непомітно впливати на ситуацію. Не звалюйте на себе тягар відповідальності за життя оточуючих, адже нічого, окрім роздратування, не дочекаєтеся.

РИБИ

Будьте обережні, бо цього дня можуть активізуватися різноманітні шахраї, які спробують обдурити вас.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень