До Єгипту літаки з Рівного поки не літатимуть

Технічні проблеми

З сайту туроператора «TPG» зникли повідомлення про рейси з Рівного.

Ми ж не знайшли на сайті туроператора українську мову

Як пояснив Радіо Трек директор рівненського летовища Ігор Насинюк, угод із Рівним турфірма не розривала. Причина - в авіаперевізнику «Bravo Аirways». Говорить Ігор Насинюк:

Вони по всіх регіональних аеропортах скасували цю програму, адже зараз «TPG» вже не співпрацює з компанією «Bravo». У нас усі договори залишилися з «TPG» і «Bravo», навіть щодо вильотів у Польщу, але в перевізника якісь технічні проблеми з літаками.

[media=98556] 

«TPG»  залишила вильоти  лише у Вінниці, Херсоні та Кривому Розі, каже директор аеропорту. Коли відновлять перельоти до Єгипту, поки невідомо. Туроператор «ТPG» шукає заміну перевізнику «Bravo», аби знову повернути можливість літати на відпочинок з регіональних аеропортів.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень