До Піднебесної - зась? З'явилась рекомендація мешканцям Рівненщини

Радять утриматися від поїздок до Китаю

Мешканцям Рівненщини не рекомендують їхати до Китаю.

Головне управління Держпродспоживслужби області звернулося до компаній, які організовують ділові та туристичні поїздки до Піднебесної, з рекомендацією утриматися від подорожей.

Така вказівка надійшла до спеціального створеного оперативного штабу з Кабміну, розповів начальник управління держнагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Василь Тонконоженко:

В нас області створили опереративний штаб для реагування щодо захворювання на коронавірус. Одним із його завдає є розповсюдження інформації населенню про захворювання і можливі ризики. 

 

В Китаї є небезпечне захворювання, тож оперативний штаб не рекомендує поїздки до Китайської Народної Республіки поки там не стабілізується епідситуація.

Нині спалах коронавірусу зафіксували в Італії. Є смертельні випадки.

Василь Тонконоженко зауважив, у випадку загострення ситуації рекомендуватимуть нашим громадянам утриматися і від поїздок до цієї країни.
 

Рішення про такі рекомендації ухвалюють у Кабміні.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень