На Рівненщині визначили медзаклади, в яких лікуватимуть інфікованих коронавірусом

Якщо хвороба дістанеться області

Якщо у когось із мешканців Рівненщини запідозрять небезпечну недугу, хворого направлять до однієї з двох госпітальних баз

центральної лікарні Рівного або Сарненської центральної райлікарні.

Про це йдеться у наказі облуправління охорони здоров’я, розповіла завідувачка відділу інфекційних хвороб Рівненського центру громадського здоров'я Людмила Країнська.

Також на Рівненщині уже затвердили склад протиепідемічної комісії і створили спеціальний оперативний штаб. Останнім керує перший  заступник голови ОДА Сергій Подолін.

До співпраці залучили рятувальників, поліцію, лабораторні центри, Держпродспоживслужбу і ще низку управлінь, які у разі необхідності надаватимуть оперативну допомогу.

Нагадаємо, що у світі зареєстрували понад 76 тисяч випадків інфікування коронавірусом. Померли понад 2 тис. людей, однак 16 тисячам вдалося видужати.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень