За українцями в Китай готовий відправитися літак ФК «Шахтар»

Капітан команди Андрій Пятов розповів про бажання допомогти

20 лютого групу українців евакуювали з епіцентру епідемії коронавірусу в Ухані. Вони прилетіли у Харків на борту літака SkyUp.


Андрій Пятов розповів:

Вам відомо, що ця авіакомпанія – наш партнер, і ми вдячні керівництву й пілотам за їхній самовідданий вчинок. Також хочу від імені всієї команди підтримати тих, хто повернувся з Китаю і перебуває зараз у Нових Санжарах.


Ми говорили з генеральним директором клубу Сергієм Палкіним і вирішили, що готові всі гроші, отримані від продажу квитків на матч із «Бенфікою», спрямувати на забезпечення комфортних побутових умов для тих, хто змушений перебувати ці 14 днів карантину в Нових Санжарах.

Чули футболісти й про історії дівчини родом з Херсона, яка не змогла повернутися до України через неузгодженості з документами на її домашнього улюбленця, собачку породи шпіц. Відомо, що футболісти з цього приводу навіть мали розмову з Рінатом Ахметовим.

Президент клубу виступив з ініціативою відправити клубний літак, аби забрати Анастасію Зінченко та інших українців з Китаю. Домовились, що якщо в цьому буде необхідність, то клуб готовий відправити наш клубний літак за українцями, які лишилися в Ухані, - розповів Пятов.



До слова, Фонд Ріната Ахметова забезпечить людей, які два тижні перебуватимуть в обсервації в Нових Санжарах, тестами для виявлення коронавірусу, а лікарів і персонал – одноразовими захисними медичними костюмами.

 

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень