«До четверга я ще де-юре буду міським головою», - Хомко на виборчій дільниці (ФОТО)

Буду жити нормальним життям здорової нормальної людини (с)

Фото Рівненської міської ради

У неділю, 22 листопада, рівняни та мешканці Квасилова обирають голову Рівненської ОТГ. Володимир Хомко, який очолював Рівне 12 років, першим прийшов на свою дільницю у школу № 6.

Фото Рівненської міської ради

Журналістам Суспільного Володимир Хомко повідомив, що спокійно передасть усі справи наступнику:

 - Я до цього моменту був готовий мінімум десь 1,5 року. Дуже хотілося б, аби людина, яка буде після мене, була успішна. Це від багатьох факторів залежить. Не тільки від самої людини: від політичних обставин в країні, від політичної ситуації в місті. В крайньому разі, я ходів би в цьому місті дожити скільки Бог відведе.

 

Безумовно, хотілося б, аби у місті було комфортно. Наперед, тому, хто виграє бажаю успіху. Про рішення не балотуватися: це було ще десь літом, після смерті дружини, тому я це рішення ухвалив дуже таке стійке. Я коли казав на роботі, що не йду, то всі думали, що не йду, а потім он як Садовий – взяв і пішов. Коли кажуть не йду, щоб менше чіплялися.

 

Тепер вперше я взимку буду радіти снігу. Не буду переживати, коли йдуть дощі та багато чого іншого. Буду жити нормальним життям здорової нормальної людини. Коли сильний сніг, жодне місто не може впоратися із цією проблемою. Те ж саме зі зливовою каналізацією. Те ж саме з річкою. Запам’ятайте мої слова, не вирішать найближчим часом це питання. Проблема нашої річки в тому, що вона маленька.

 

Складна буде рада. Складніше ніж у попередні роки. По-перше, дуже така палітра пройшла специфічна, в нового міського голови немає досвіду, і ментально депутати змінюються. Таких речей, які неможливо подолати, немає.

Як передаються повноваження міського голови, про це теж розповів Володимир Хомко:

 - Я розмовляв з ТВК, якщо не буде судів, якщо буде розрив між кандидатами великий, то судів не буде, а якщо маленька різниця, то ця тягомотина затягнеться.

 

Але якщо ні, то на п’ятницю ТВК планує провести установчу сесію, на тій сесії усі нові депутати і я в тому числі дадуть присягу на роботу в новому складі ради, і міський голова, а я з того моменту складу повноваження.

 

Тож до четверга я ще де-юре буду міським головою.

Нагадаємо, на посаду міського голови у Рівному претендує двоє кандидатів – Олександр Третяк та Віктор Шакирзян.

Фото Суспільного

Відомо, що Олександр Третяк (на фото вгорі) встиг проголосувати на дільниці, що на вулиці Макарова. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень