Дві політичні партії у Рівному програли суди щодо перерахунку голосів

Їм не вистачило мізерної кількості голосів, аби подолати прохідний бар`єр

Партія «Сила і Честь» програла апеляцію про перерахунок голосів у Рівному, повідомляє "Суспільне".

Нагадаємо, що політичній силі не вистачило кількох голосів, аби пройти до Рівнеради. Вона набрала 4,99% голосів і не подолала 5% бар`єр.

«Сила і честь» добивалася перерахунку голосів в Рівненському окружному адміністративному суді, але  партії відмовили. Потім політсила звернулася до Львівського апеляційного адмінсуду, однак і там судді не підтримали апеляцію.

Зауважимо, що Рівненська обласна організація політичної партії «ОПЗЖ» також добивалася перерахунку виборів до Рівненської облради, адже політсилі не вистачило одного голосу, аби потрапити до Ради.

Рівненський окружний адмінсуд також відмовив партії. В «ОПЗЖ» не збираються подавати апеляцію, натомість судитимуться із обласною ТВК, повідомили у "Рівне Вечірнє".

У Рівненській міській територіальній виборчій комісії запевняють, що результати виборів дійсні, говорить голова Рівненської міської ТВК Ірина Глуха:

Я вважаю, що дійсні. Те, що нам в протоколах дільничних виборчих комісій відображено, те ми  й опрацьовували.

До слова, нині тервиборчком готує документи щодо першого туру виборів для внесення в архів. А з 11 листопада у Рівному почнуть готуватися до проведення другого туру виборів – розпочнеться робота ДВК.

Другий тур у Рівному відбудеться 22 листопада.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень