До України регулярно завозять курятину з сальмонелою: де виявили нову партію

Заражене м'ясо в нашій країні виявляють щороку

Партію курятини із сальмонелою (ред. - це бактерія, яка зазвичай викликає харчове отруєння) завезли до України.

Приватне мале підприємство «Вінтер», що у Луцьку, отримало від польського виробника Cedrob S.A. 1 600 кг курячого м’яса та доставило його до Одеси, повідомляє Держпродспоживслужба Одеської області.

Як повідомляє Obozrevatel, заражену курятину розвезли по всій Україні.

Минулого тижня в Миколаївської області також виявили курятину із сальмонельозом від компанії Cedrob S.A., яка прибула разом із тією ж партією, що й в Одесі.

 

Аналогічний випадок стався і в Запорізькій області.

Це не перші випадки завезення в України курячого м’яса із сальмонелою. Такі випадки були і торік, і позаторік. Курятину із сальмонелою виявляли у Миколаївській та Тернопільській областях.

Cedrob S.A. – великий виробник курячого м'яса. Компанія розпочала свою діяльність у 1990 роках. Нині у ній працює понад 6 тисяч осіб.

До складу Cedrob S.A. входять німецькі та українські компанії. А своє м'ясо, можливо, теж заражене сальмонелою, вона імпортує до багатьох європейських країн – Бельгії, Нідерландів, Німеччини Італії, Великобританії та Франції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень